dsc005071Cum sa pui asemenea numar la masina?
Pe langa shocul si rasul sincron (circa 5 minute cu bunul meu amic Pufu, cel care a si imortalizat caterinca, in fazta Mc-ului din Obor), se nasc neshte intrebari. Cum ar fi:
1. Ce esti tu?
Blondutza buna, gen pitzi, altfel poate cu 100 puncte conform standard CTC (Craci, Tzatze, Cur), dar necunoscatoare de intelesuri ale prescurtarilor? Sau tataie cu basca, insuficient de inspirat sa lase un nepotzel hatru sa-i aleaga numarul? Sau pusti de cartier auto-ironic? Dar suficient de prostanac incat sa nu puna LOL, BRB, sau..”GTG, ca imi vineeee!!!”

2. Cum sa fii atat de inspirat in alegerea culorii cand ai numarul asta in minte…?
Clar valceanul s-a gandit…”hmmmm….clar o sa pun KKT, dar ce culoare sa fie masina?” Clar s-a dus la dealer si din paleta de culori libere o fi zis: „Vericule, vreau ceva care sa fie cam ca…cufureala de dupa o supra-doza de praz”…Si dealer-ul, sarmanul, ce facu? Ii dadu una cacanie!

3. De la ce vine 5-ul?
Cred ca de la 5 „scaune”…clar regulate, la fix, piele sau textila (functie de rapiditatea miscarii :)) ) confort sporit si centura cu prindere (pt momente de turbulente…) in 4 puncte (sau cinci???) 😀 Stiu sigur ca zero-ul din fatza cinci-ului vine de la expresia uimirii..:O

Oricum, daca-l vezi in trafic….te cam c..i pe tine de ras!

Revin,
Nicu.